Djembé workshops, cursussen & optredens
Print Djembé workshops, cursussen & optredens
Welkom in Djembéland!

Victor Sams is een djembé workshops meester met 25 jaar ervaring op het gebied van Afrikaans-Caraïbische cultuur! In de vorm van optredens, workshops en het organiseren van culturele evenementen in binnen- en buitenland

Actief op scholen, in bedrijven, op privé- en personeelsfeesten en diverse festivals. Verder ​heeft hij jarenlang wekelijkse cursussen en djembéles gegeven op muziekscholen. Daarnaast hebben diverse instituten en organisaties zijn djembé workshops ingehuurd. Dit om, door middel van teamwork en teambuilding, een positieve bijdrage te leveren aan de sfeer binnen hun instelling.

Wekelijkse djembé lessen

Victor Sams geeft al 21 jaar djembéles. Hij is zanger, componist, djembé- en ngonispeler. In deze cursus leer je niet alleen de ritmes te spelen, maar vooral hoe je je het djembé-spelen eigen kunt maken. Je leert ook de bijbehorende liederen zingen en ook hoe je tegelijkertijd kan zingen en spelen. Er wordt veel aandacht besteed aan bijvoorbeeld de juiste lichaamshouding, aanslagtechnieken en het belangrijkste: de ritmische manier van denken.

Locatie Smile Sport Haarlem
Vanaf Zondag 5 februari elke zondagmiddag
Tijd: 13.00 tot 14.30 uur

Locatie Cultuu​rpodium P3 Purmerend
Vanaf Dinsdag 7 februari elke dinsdagavond
​T​ijd: ​19.​30 tot ​21.00 uur

Locatie SamsStudio Volkshotel Amsterdam
Vanaf Donderdag 9 februari elke donderdagavond
Tijd: 19.00 tot 20.30 uur

Voor meer informatie over de workshops,cursussen & optredens kunt u terecht op www.victorsams.nl

eBook
Bear