Dubbeldekker met kaas en chips
Print Dubbeldekker met kaas en chips

 dubbeldekker.jpg

Bereidingstijd: 5 min
Personen: 1
Herkomst:  
Categorie: lunch
Recept is van:  

Ingredienten

  • 1 parisienne witbroodje
  • 2-3 eetlepels dijonnaise (pot a 210 g)
  • 10 g rucolasla (zak a 75 g)
  • 50 g kaas (emmentaler), in plakken
  • 10 g chips naturel

Bereiding

 

Snijd het broodje 2 keer door in de lengte, zodat er 3 laagjes ontstaan. Besmeer het onderste en het middelste laagje met de dijonnaise. Verdeel de rucola, de kaas en de chips over de dijonnaise en leg de broodlaagjes op elkaar. Druk de dubbeldekker voorzichtig dicht met het bovenste broodlaagje. Direct opeten, anders worden de chips zacht!

Opmerking


Maak zelf mosterdmayonaise: meng 1 theelepel grove mosterd met 2 eetlepels mayonaise

Bear