Koekjes van kalfsgehakt met zure room
Print Koekjes van kalfsgehakt met zure room
CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 95
Bereidingstijd: 20 minuten
Personen: 4 personen
Herkomst: Nederland
Categorie: Hoofdgerecht

Ingredienten

  • 500 g kalfsgehakt,
  • 3 witte, oude boterhammen (zonder korst),
  • 1 kleine ui (in blokjes),
  • 1 teentje knoflook (uitgeperst),
  • 4 eieren,
  • 50 g geraspte kaas (soort naar eigen smaak),
  • ½ bosje peterselie ( fijngehakt),
  • 5 eetlepels vloeibare boter,
  • 4 eetlepels crème fraîche
Bereiding
 
  1. Week het wittebrood even in water. Knijp het brood goed uit en meng dit met het gehakt de ui, knoflook, eieren en kaas.
  2. Maak er platte, ronde koekjes van en bak deze daarna goudbruin in de vloeibare boter.
  3. Leg ze op een bord en garneer met een dot crème fraîche en de gehakte peterselie.
Opmerking
 
Bron: Keurslager

 

Bear