Maaltijdsalade met geitenkaas
Print Maaltijdsalade met geitenkaas
CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 70
Bereidingstijd: 25 minuten
Personen: 2 personen
Herkomst: Frankrijk
Categorie: Lunch

Ingredienten

  • 2 zakken ( à 100 gr) Babyleaf sla
  • 2 plakken zachte geitenkaas
  • 2 tomaten
  • ¼ komkommer
  • 2 eetl. rozijnen,
  • 12 walnoten
  • 2 eetl. honing,
  • balsamico azijn, olijfolie
  • Voorbereiding
  • Oven voor verwarmen en op vuurvast bord ( insmeren met beetje olie) de 2 geitenkaasjes in 10 min. laten zacht worden. Walnoten kraken en in stukjes breken.
 Bereiding
  1. Zak sla op bord uitleggen, tomaten en komkommer wassen en in stukken snijden en over de borden over de sla verdelen.
  2. Geitenkaasjes uit de oven halen en per bord twee kaasjes op de salade leggen.
  3. Rozijnen en gekraakte walnoten in stukjes over borden verdelen, 4 eetl. olijfolie in pan opwarmen, honing erbij en laten smelten en afblussen met balsamico azijn.
  4. Gas meteen uit. De dressing over de salade heen gieten.
Opmerking
 Heerlijk met stokbrood
 Bron: Smulweb

 

Bear