Zoo Parc Overloon, natuurlijk & spannend!
Print Zoo Parc Overloon, natuurlijk & spannend!
Zoo Parc Overloon is een verrassend natuurlijk dierenpark. Beleef een ontdekkingstocht langs bijzondere diersoorten als cheetahs, witwanggibbons, flamingo’s, tapirs en dwergnijlpaarden. In Zoo Parc Overloon worden mens en dier ondergedompeld in de natuur!

Bijzondere dieren
In Zoo Parc Overloon leven de dieren in natuurlijke biotopen in families bij elkaar. Naast bekende dieren als wasberen, kamelen en stokstaartjes leven er ook veel onbekende en zeldzame diersoorten als rode vari’s, binturongs en kleine panda’s in het park.

In Cheetah County laten de atletische cheetahs zich van heel dichtbij bewonderen en op de Maidan, Outback en het lemureneiland bewegen de dieren zich zelfs vrij tussen de bezoekers! Zo kan het voorkomen dat bezoekers een onverwachte ontmoeting hebben met kroeskoppelikanen, Indische antilopen, kangoeroes en ringstaartmaki’s.

ZooRama
Vermoeid van alle opgedane indrukken tijdens jouw ontdekkingstocht in Zoo Parc Overloon? Dan kun je onder het genot van een hapje en een drankje rustig bijkomen in het ZooRama bij de entree van het park. Zowel binnen als buiten op de terrassen heb je een mooi uitzicht op het park. Terwijl je op het terras van een kop koffie met gebak geniet, kunnen de kinderen ravotten in de aangrenzende vernieuwde speeltuin.

Kidsfun
In het hoogseizoen is er in Zoo Parc Overloon van alles te beleven. Je kunt je laten schminken als je lievelingsdier, spannende avonturen in de poppenkast beleven of komen kijken naar de spannende Magic Zoo Show! Ook staat educatiekar Beestenboel regelmatig in het park, waarmee je aan de hand van de meest uiteenlopende dierenvoorwerpen, zoals schedels, eieren, veren, vacht en voeding een nieuwe kijk op de dierenwereld krijgt. In het park vinden regelmatig roofvogeldemonstratie plaats en kinderen kunnen ravotten in de speeltuin, dieren knuffelen in de kinderboerderij of een spannende Zoo Quest maken langs de bewoners van het park.

Vier je verjaardag in de dierentuin!
Wil je jouw verjaardagfeestje eens op een andere manier vieren en hou je van avontuur in de natuur? Vier dan je feestje in Zoo Parc Overloon: dé ideale plaats voor het vieren van jouw verjaardag! Je kunt jouw feestje, feestelijk afsluiten met een lekker patatje of poffertjes en een lekker ijsje mag natuurlijk niet ontbreken.

Schoolreisje
Kinderen kunnen in dit spannende park zelf op ontdekkingstocht gaan. Maak kennis met kleine panda’s, kamelen en baardapen en ontmoet cheetahs, dwergnijlpaarden en gibbons. De kinderen kunnen knuffelen met de dieren in de kinderboerderij en zich helemaal uitleven in de grote speeltuin. Maak tijdens Meet en Greet persoonlijk kennis met witwanggibbons en beleef spannende avonturen tijdens de poppenkastvoorstelling.

Meer weten over Zoo Parc Overloon? Kijk eens op www.overloonzoo.nl!

Openingstijden
Mei t/m september 9.30-18.00 uur
Oktober t/m april 10.00-17.00 uur

Entreeprijzen
Kinderen 0 t/m 2 jaar gratis
Kinderen 3 t/m 11 jaar € 14,50
Volwassenen € 17,00
65+ € 15,00
Groepen vanaf 20 pers. € 14,00

Zoo Parc Overloon
Stevensbeekseweg 19-21
5825 JB Overloon
T: 0478-640046
I: www.overloonzoo.nl
E: overloonzoo@zodiaczoos.nl

 

Bear