Rolstoeldansen kan dat ook?
Print Rolstoeldansen kan dat ook?
Ja dat kan. Wekelijks genieten veel kinderen en volwassenen van rolstoeldansplezier.
Rolstoeldansen is een recreatieve activiteit voor mensen met een beperking (maar ook zonder beperking) waarbij muziek en beweging een belangrijke rol spelen.

Het is een activiteit voor iedereen die zin heeft om te dansen (onafhankelijk van handicap, soort rolstoel of leeftijd). Rolstoeldansgroep Joy on Wheels geeft al jaren rolstoeldansles aan kinderen en volwassenen. De Kidsclub Joy on Wheels is voor kinderen vanaf 6 jaar. Houdt uw kind van dansen en muziek dan vindt uw kind bij Kidsclub Joy on Wheels veel dansplezier. Er wordt van alles gedanst, van Disco tot Samba op vrolijke muziek.

Heeft u interesse en wilt u eens komen kijken dan bent u met uw kind van harte welkom tijdens één van onze rolstoeldanslessen.

Waar:
In de sportzaal De Rozenstraat
Rozenstraat 4
7471 Goor (gemeent Hof van Twente)

Wanneer:
Elke vrijdag van 18.30 tot 19.30 uur

Naast de danslessen op de vrijdagavond geven wij ook workshops rolstoeldansen. Dit kan bij een beurs zijn, een sportevenement of binnen uw vereniging, school of activiteit.

Wilt u meer informatie over onze workshops of kinderdansgroep, of wilt u zich opgeven om een les bij te wonen dan kunt u contact opnemen met instructrice Yvonne Ruiter. Mail naar: y.ruiter@home.nl . U kunt ook onze site bezoeken: www.joyonwheels.nl . Kidsclub Joy on Wheels hoopt u en uw kind te mogen begroeten tijdens onze dansles.

Bijzonder om te vermelden is het grote festival dat wij in 2010 gaan organiseren.
Van 24 t/m 27 september 2010 organiseren wij namenlijk het 1e International Children on Wheels Dance Festival. Kinderen van diverse dansgroepen van over de hele wereld in de leeftijd van 6 tot 21 jaar komen in dit weekend naar de Hof van Twente om daar met elkaar te rolstoeldansen en dansoptredens te verzorgen.
Zo zal er een uitwisseling van rolstoeldansen gaan plaatsvinden tussen de diverse landen en leren kinderen hun leeftijdsgenoten en mede rolstoeldansers beter kennen.
We hopen dat dit festival een groot succes zal worden en het rolstoeldansen voor kinderen en jongeren een nieuwe stimulans zal geven zodat nog meer kinderen kunnen gaan dansen.

Meer weten over het festival?
Surf dan naar: www.childrenonwheels.nl (de site is vanaf eind juni 2009 actief)

Stichting Rolstoeldansgroep Joy on Wheels.
Instructrice: Yvonne Ruiter
Bear