Theaterdinersalon De Avenue
Print Theaterdinersalon De Avenue
Voorgevel Avenue 's avonds klein.jpg Ieder weekend worden er in De Avenue spraakmakende dinershows georganiseerd. Elke show is weer anders. Of u nu op zoek bent naar topentertainment gecombineerd met muziek, dans, humor of interactie met het publiek, er is voor ieder wat wils!

Wij zorgen voor avondvullend entertainment (circa 4 uur). Reserveren is al mogelijk vanaf 2 personen. De maximale groepsgrootte is 300 personen.

Gedurende de avond wordt er een overheerlijk viergangendiner geserveerd. U kunt ter plaatse uw keuze maken. De gangen van het menu worden afgewisseld met het entertainment. Zo heeft u tijdens het eten ook voldoende gelegenheid om met uw tafelgenoten te praten. U zit met uw gezelschap altijd bij elkaar. Afhankelijk van de grootte van het gezelschap, worden er één of meerdere tafels naast elkaar geplaatst.

Vanaf 50 personen is het mogelijk een besloten dinershow te verzorgen. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden. De unieke zalen in dit kleine theater zijn tevens te huur voor zowel zakelijke als particuliere evenementen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons reserveringskantoor op 0900-1100100. Of stuur een e-mail naar info@de-avenue.nl

Neemt u ook eens een kijkje op onze website www.de-avenue.nl Hier vindt u naast tekst en foto’s ook korte filmpjes van de shows.
 

LEAD Technologies Inc. V1.01
Bear