Het Aardbeienland
Print Het Aardbeienland
Het Aardbeienland is het vitaminerijkste park van Nederland
Hele velden en kassen afwisselend vol met heerlijke geurende bloemen en bloedrode en bloedmooie kleurende zoete aardbeien, zalig!

En de bezoekers die al eens eerder het park bezochten, weten het vast wel: er gaat geen dag voorbij of wij werken aan de ontwikkeling, verbetering en verfraaiing van Het Aardbeienland. Met vele nieuwe attracties o.a. een geheel nieuwe tuin met de bijna vergeten zoete oude rassen, een  aardbeienvlaaienbakkerij, een aardbeienapotheek, vele nieuwe typische Provençaalse bouwsels met poorten, torens en aardbeien, een nieuw aardbeienterras, een hooiberg en nog vele andere bezienswaardigheden.
Kom het gauw proeven!

Een reis door een land vol met aardbeien ……. duurt ruim 5 á 6 uur. Je kunt genieten van een dagdeel, maar er zijn ook mogelijkheden voor extra activiteiten, zoals puzzelen, speurtocht, picknicken, wandelen, rondleidingen, kinderfeestjes, frisse tussendoortjes, proeven van allerlei heerlijkheden en andere speciale arrangementen.

Bereikbaarheid
Het Aardbeienland is als volgt te bereiken :

Vanuit A 73, Nijmegen/Venlo, afslag Horst-Noord/Tienray, afritnr. 10, daarna richting Tienray en volg de weg tot aan de reuzengrote aardbei.

Vanuit A 67, Eindhoven/Venlo, vervolgens bij knooppunt Zaarderheiken de A73 richting Nijmegen volgen. Afslag Horst-Noord/Tienray, afritnr. 10, daarna richting Tienray en volg de weg tot aan de reuzengrote aardbei.

Openbaar vervoer
Met de trein vanaf Eindhoven naar station Horst-Sevenum, buslijn 30 richting Venray. Uitstappen bij halte "de nieuwe lind" , daarna richting Tienray de weg vervolgen (220 mtr) tot aan de reuzengrote aardbei.

Openingstijden:
Het park is open vanaf 23 maart t/m 31 oktober van 11.00  – 17.00.
De aardbeienwinkel is open van 10:00 – 18:00 (muv apr, sept, okt: sluitingstijd 17:00).
Op alle zaterdagen is de aardbeiensnelverkoopbalie open vanaf 9:00.
Op de maandagen gesloten (feestdagen uitgezonderd).

Toegangsprijzen:
Personen vanaf 13 jaar en ouder € 8,90 per persoon.
Personen vanaf 60 jaar en ouder € 7,90 per persoon.
Mindervalide € 7,40 per persoon.
Kinderen van 4 t/m 12 jaar €  6,30 per persoon.
Parkeren is gratis.

Groepen krijgen reductie, mist aangemeld. De groepskorting is afhankelijk van het seizoen en groepsgrootte). Prijzen worden op aanvraag verstrekt.

Goed-weer-garantie kunnen wij niet geven, wel lekkere aardbeien en ook dat je bij minder mooi weer je niet zult vervelen.

 

De aardbeienwinkel en het aardbeienterras zijn vrij toegankelijk.
Het park is redelijk begaanbaar voor rolstoelgebruikers.
Honden zijn toegestaan mits aangelijnd.

Het Aardbeienland, Kreuzelweg 3, 5961 NM Horst
www.aardbeienland.nl

Bear