De PopFabriek opent haar deuren
Print De PopFabriek opent haar deuren
De nieuwe popschool in P3 waar popmuzikanten lesgeven

Vanaf 22 maart a.s. starten er bij De PopFabriek, gevestigd in P3, verschillende soorten bandlessen voor absolute beginners, reeds bestaande bands en DJ’s. De Popfabriek staat voor het creëren, leren en presenteren van popmuziek. Altijd al willen spelen in een band, les willen krijgen van popmuzikanten, muzikaal advies krijgen via bandcoaching of DJ willen worden? De Popfabriek opent haar robuuste deuren en presenteert haar aanbod op www.depopfabriek.nl . Bij De Popfabriek treed je na vrijwel elke workshop of sessie op in de Popzaal van P3.

Popmuzikanten geven les

In de Popfabriek wordt les gegeven door docenten uit het vakgebied. Ze hebben allemaal hun sporen verdiend in het spelen met bekende artiesten, en delen deze kennis graag met jou:

Pim Kamp, werkte onder andere met Ellen Ten Damme (Cirque Stiletto), Do, Boris, Waylon, Jim Bakkum, Alain Clark, Hind, Babette Labei, Hansen Thomas, David Goncalves, Ruben Heereveen, Mandela de Musical, Danny de Munk, Justine Pelmelay, Hugo Metsers. Bram Juist is bekend van de bands Maladjusted en WeAreFM, speelde onder andere samen met trompettist Colin Benders/Kyteman (van Kytemans Hiphoporkest). Last but not least, Onno Smit (zanger/gitarist) is bekend als zanger/gitarist van Beans and Fatback en heeft opgetreden met o.a. Hind en Tim Knol.

Aanmelden/Try-Out aanbieding
Schrijf je in! Aanmelden kan via www.depopfabriek.nl , hier staan alle cursussen, lesvormen en prijzen beschreven, minimum leeftijd 12 jaar, maximum leeftijd is er zeker niet! Voor absolute beginners is er de mogelijkheid op instrumenten van De PopFabriek te spelen. Voor scholieren van de Purmerendse Scholen Gemeenschap geldt een aanbieding van €69,- voor 10 weken les in het spelen in een band.

Meer info @ www.depopfabriek.nl

Wil je de folder van De Popfabriek ontvangen? Mail je adresgegevens naar info@p3purmerend.nl dan sturen we je deze toe.
 

Bear