Het leukste dagje uit dat je nog nooit hebt gedaan!
Print Het leukste dagje uit dat je nog nooit hebt gedaan!
Ben je op zoek naar een uniek dagje uit? Kom dan indoor skydiven bij Indoor Skydive Roosendaal en beleef het leukste dagje uit dat je nog nooit hebt gedaan!

Wat?
Indoor Skydiven is het gevoel ervaren van een skydive, maar dan indoor. Dit biedt diverse voordelen: het is weersonafhankelijk, in een veilige en gecontroleerde ruimte, langer en veelvuldig te beleven. Je staat onder begeleiding van goed getrainde instructeurs waardoor iedereen het ultieme gevoel van vrijheid kan ervaren.

Hoe?
Door middel van 12 krachtige turbines wordt er een luchtstroom opgewekt. Deze luchtstroom zorgt ervoor dat je blijft zweven op de kracht van wind. Deze wind is regelbaar zodat we het op ieder zijn postuur kunnen afstellen. Hierdoor kan iedereen, van jong tot oud, veilig deze spectaculaire en onvergetelijke activiteit ervaren.

Voor wie?
Indoor skydiven is werkelijk voor iedereen toegankelijk. Jong, oud, man of vrouw, iedereen in een redelijke staat van gezondheid, inclusief mensen met een geestelijke of lichamelijke beperking, kunnen het ultieme gevoel van vrijheid bij Indoor Skydive Roosendaal ervaren.

Heb je ook al zin gekregen om eens te ervaren hoe het is om zelfstandig te vliegen? Kom voor een wervelend dagje uit naar Indoor Skydive Roosendaal!

Ga voor meer informatie naar www.indoorskydive.com

Openingstijden:
Maandag: Gesloten
Dinsdag t/m zaterdag: 10.00u t/m 22.00u
Zondag: 10.00u t/m 21.00u

Adres:
Indoor Skydive Roosendaal
De Stok 24
4703 SZ Roosendaal

Contact:
E-mail: info@indoorskydive.com
Telefoon: +31 (0)165 – 520 547
Fax: +31 (0)165 – 520 142
 

 

Bear