Inpakshop
Print Inpakshop
Inpakshop.nl geeft workshops en trainingen creatief inpakken door het heel Nederland voor o.a. particulieren, winkelmedewerkers, bedrijven, scholen en verenigingen. Zij organiseert zelf regelmatig workshops op een aantal vaste cursuslocaties door heel Nederland.

Ook worden op aanvraag workshops en trainingen bij u op locatie in Nederland en België verzorgd. Voor meer informatie bezoekt u de workshopagenda op www.inpakshop.nl

Daarnaast heeft Inpakshop.nl een webwinkel met leuke verpakkingsmaterialen, decoraties zoals gelukspoppetjes en handige hulpmiddelen zoals de lintsplitter en strikkenmaker.

Ook heeft Inpakshop.nl het boek ‘Creatief inpakken is (g)een kunst’ uitgebracht. In dit boekje met 18 verschillende inpaktips wordt aan de hand van foto’s en werkbeschrijvingen stap voor stap uitgelegd hoe u van de verpakking alleen al een cadeau maakt.

Naast basistechnieken voor het inpakken van rechte, ronde en bijzondere vormen met cadeaupapier of folie wordt uitgebreid ingegaan op het versieren van cadeauverpakkingen. U leert decoraties maken van papier en lint en krijgt handige tips voor het maken van luxe strikken. Ook wordt ingegaan op het verwerken van kant-en-klare decoraties. Daarnaast bevat het boekje extra tips om je cadeau een andere uitstraling te geven. Ook wordt uitgebreid ingegaan op de verschillende hulpmiddelen bij het inpakken. ‘Creatief inpakken is (g)een kunst’ kost € 12,50 en is verkrijgbaar via www.inpakshop.nl.

Bear