Kinderverjaardagen bij Studio New Look
Print Kinderverjaardagen bij Studio New Look
Studio New Look is al weer jaren een toonaangevend opleidingsinstituut voor visagie, grime en hairstyling. De visagie opleiding/ visagie school is opgericht door Miranda van Altena die zelf na jarenlange werkervaring in Parijs, Italië en Nederland een eigen opleidingsinstituut in Haarlem opent. Miranda heeft de nodige werkervaring en heeft met grote ontwerpers en modebladen gewerkt. (Jean Louis Scherrer, Jean-Paul Gaultier, Marie-Claire, Elle, Viva etc.). Buiten de opleidingen die Studio New Look verzorgd is er ook de mogelijk om een onvergetelijke  kinderverjaardag te vieren

Modellenparty’s van 9 tot 18 jaar 
Duur: 2,5 a 3 uur
Een dagje met je vriendinnen een make-up les volgen en dan in de praktijk brengen. Er mooi uit zien met de mooiste kleuren make-up. Daarna kan je als je ouders het goed vinden een fotograaf boeken die jullie als model op de foto zet en natuurlijk ook met zijn allen.
Bij binnenkomst krijg je eerst iets lekkers te drinken en eten, waarna we beginnen met een make-up les door een bekende visagiste. Zij legt jullie uit hoe je er met weinig make-up mooier uit kan zien. Daarna is het aan jullie om dit in de praktijk te brengen. Een andere mogelijkheid is jezelf op te laten maken door visagisten. Als je klaar bent staat de fotograaf klaar om jullie als echt model op de foto te zetten. Allemaal om de beurt en als groep krijg je ook een paar leuke foto’s.
 
modellenparty.jpgklas_september.jpg

Grimeer party’s van 6 tot 12 jaar 
Duur: 2 uur
Voor jongens en meisjes bestaat er ook een grimeer partijtje. Alles gaat zoals hierboven behalve wordt je met grimeren niet mooier maar enger met wonden of stoer als kapitein, romantisch als prinsesje. Je mag na de les lekker zelf kliederen en schilderen onder begeleiding van een grimeurs. Natuurlijk is hier ook weer eten en drinken aanwezig.
 
grime_003_p.jpggrime_006_p.jpggrime_009_p.jpg
 
Studio New Look
Houtplein 4-6
2012 DG Haarlem
Telefoon: 06 – 51 88 79 59
Email: info@studionewlook.nl
www.studionewlook.nl

 

Bear