Kasteeltuinen Arcen
Print Kasteeltuinen Arcen
Kasteeltuinen Arcen: pure vitamine voor je zintuigen!
Kom voor de mooiste tuinen van Nederland naar Kasteeltuinen Arcen en waan u in vroegere tijden in het eeuwenoude kasteel. Laat u verrassen door de schoonheid van bloemen en planten in prachtige tuinen als het Rosarium, de Oosterse watertuin en het Lommerrijk.
 

Kleurrijke metamorfose
Elk seizoen heeft zijn eigen charme; in de lente komen de tuinen tot leven, de zomer overlaadt de bezoeker met kleuren en geuren en tijdens de herfst ondergaat het park een indrukwekkende metamorfose. Ook wanneer de natuur zich in de wintermaanden terugtrekt, vormt Kasteeltuinen Arcen een bijzonder decor tijdens het winterse evenement ‘Winterwonderland’.

Kasteelhof
De ruime Kasteelhof van Kasteeltuinen Arcen biedt de mogelijkheid een hapje en een drankje te nuttigen in het Koetshuys of op het sfeervolle plein. In de lente en zomermaanden staat er een ruim terras waar zowel bezoekers van Kasteeltuinen Arcen als passanten vorstelijk worden bediend.

In de diverse horecagelegenheden zoals het Bergpaviljoen kunnen bezoekers ook genieten van warme en koude versnaperingen. Vanaf de verschillende terrassen in het park hebben de gasten een overweldigend uitzicht over de kleurrijke tuinen.

Evenementen
Kasteeltuinen Arcen is regelmatig het decor voor evenementen als het Rozenfestijn, Holland Koi Show en Winterwonderland.

Tevens is Kasteeltuinen Arcen uitermate geschikt als locatie voor feesten en partijen. Er zijn diverse vergaderarrangementen en de verscheidenheid aan tuinen en het sfeervolle kasteel bieden een prachtige setting voor bruiloften en trouwreportages.

Meer weten over Kasteeltuinen Arcen? Kijk eens op www.kasteeltuinen.nl!

Openingstijden
Mei t/m september 9.30-18.00 uur
Oktober t/m april 10.00-17.00 uur

Entreeprijzen
Kinderen 0 t/m 2 jaar gratis
Kinderen 3 t/m 11 jaar € 12,50
Volwassenen € 17,00
65+ € 14,50
Groepen vanaf 20 pers. € 12,50

Kasteeltuinen Arcen
Lingsforterweg 26
5944 BE Arcen
T: 077-4736020
I: www.kasteeltuinen.nl
E: info@kasteeltuinen.nl
 

Bear