The Amsterdam Dungeon
Print The Amsterdam Dungeon
Een bezoek aan The Amsterdam Dungeon is een vermakelijke, ironische, leuke en griezelige ervaring met professionele acteurs. Ook al is het gebaseerd op historische feiten, is het zeker geen stoffig museum.

The Dungeons

Diep onder de straten op verschillende locaties in Europa worden angstaanjagende verhalen en huiveringwekkende aspecten van onze historie tot leven gewekt. Iedereen die The Dungeon durft te betreden, zal een ervaring hebben die kippenvel bezorgd.

Ontdek de bloederige geschiedenis die je op school nooit hebt geleerd. Ontdek de martelmethoden die gebruikt werden door gewetenloze martelaren op de grootste moordenaars uit de geschiedenis. The Dungeons bezorgen bezoekers angst zoals geen enkele andere attractie doet. Om te boeken selecteert u The Dungeon naar voorkeur – wij zorgen voor de rest!

The Dungeon is niet geschikt voor kleine kinderen onder de 10 jaar of mensen van nerveuze aard. Kinderen jonger dan veertien jaar moeten begeleidt worden door een volwassen persoon (18 jaar of ouder).

The Amsterdam Dungeon Belevenis

The Amsterdam Dungeon neemt u mee terug naar de vergeten, huiveringwekkende historie van Amsterdam. Bereidt u voor op overweldigende, waargebeurde angstaanjagende gebeurtenissen. The Amsterdam Dungeon is een spectaculaire en unieke belevenis die ervoor zorgt dat u de huiveringwekkende geschiedenis nooit meer vergeet!

Laat u meenemen naar deze donkere tijden uit de Middeleeuwen met ziektes, martelingen en de dood. In 90 minuten ervaart u de gruwelen van de VOC, de Bloedraad van de Spaanse Inquisitie, de Pest in 1664, hekserij en nog veel meer.

In de angstaanjagende tour komt u telkens weer in ruimtes ingericht zoals het honderden jaren geleden in Amsterdam heeft uitgezien. Stelt u zich voor dat u aan boord van het schip van Piet Hein bevindt of een bar binnen stapt ten tijde van de VOC, een oude straat uit Amsterdam. Special effects, geluid, licht en zelfs geur zorgen ervoor dat u het heden vergeet en het verleden beleeft. Tijdens uw tocht komt u professionele acteurs tegen die interactieve shows opvoeren. Aan het eind van deze emotionele achtbaan, stapt u in de Drop Ride die is geplaatst in een wel heel bijzondere plek in Amsterdam. In het pikkedonker belandt u nog dieper in de Amsterdamse kerkers!

Wanneer u een bezoek wilt brengen, kunt u kaarten kopen via onze web site, maar ook bij onze entree. Koopt u bij onze entree kaarten, dan bent u direct binnen en gaat u in een groep van 30 personen, vrienden, familie of onbekenden beginnen aan misschien wel de laatste momenten van uw leven…

De Bloedraad
Het is haast onmogelijk om op de dag van vandaag te begrijpen hoe wreed de straffen waren die mensen, ongeacht leeftijd of positie, in de 16de eeuw ondergingen. Volgt voor u eenzelfde straf…

De VOC
In 1602 sloten de vertegenwoordigers van de Provinciën van de Nederlandse Republiek een overeenkomst waarbij men de Verenigde Oost-Indische Compagnie oprichtte. Helaas vaart u mee als bemanning…

Labyrinth van Verloren Amsterdam
De Amsterdamse smalle straten en grachten werden vaak vergeleken met een doolhof. Je raakt vrij gemakkelijk verdwaald in dit stedelijke spinnenweb; vindt u de weg nog terug naar huis…

The Reaper / Magere Hein
Aan het begin van de 13de en 14de eeuw maakte de beschaafde wereld een tijdperk mee met radicale ontwikkelingen op het gebied van kunst, literatuur, educatie en wetenschap. Uit deze tijd kwamen de eerste berichten van Magere Hein. Ontsnappen is haast onmo

Nieuw in 2008 – De Beul van de Martelaarsgracht

Vrees voor je leven wanneer jij in oog staat met de gruwelijke wreedheid van de beul van de martelaarsgracht. Jouw beul is wreed en vastbesloten om jouw lijden zo pijnlijk en langdurend mogelijk te maken. Jij smeekt voor je leven, maar de sadistische vreugde in die koude ogen laten je realiseren….er is geen genade.

http://www.thedungeons.com

Bear