Avonturenpark Hellendoorn
Print Avonturenpark Hellendoorn

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 90

Het avontuurlijkste dagje uit van Nederland!

Avonturenpark Hellendoorn is een pretpark met ruim 30 attracties en shows speciaal voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar.

In juli en augustus zijn de Sky Pirates terug in Avonturenpark Hellendoorn met hun spectaculaire stuntshow! Zwaardgevechten, kanonschoten en sprongen uit torenhoge masten. De piraten zorgen dat alle gasten op het puntje van hun stoel zitten tijdens de voorstelling.

Dus… kom maar langs, als je durft!

EEN PARK VOL AVONTUUR VOOR IEDEREEN

Of je hoogtevrees hebt, merk je in de Tornado die tussen de boomtoppen door stormt. De allerkleinste avonturiers beleven de grootste avonturen in hun eigen parkje in het park: Dreumesland.

In de Wild Waterval en Sungai Kalimantan is het spetterende waterpret geblazen. De stoerste piraten durven de wereld op zijn kop te zetten in de Tornado. Kijk op de parkplattegrond voor een overzicht van alle avonturen.

Kareltje & Jasmijn
In de familieshow Trammelant in Speelgoedland komt het speelgoed van Kareltje & Jasmijn in opstand. Zou het allemaal goed komen in hun Hotel 999?

Oktober = Heksendoorn!
In oktober is het griezelen geblazen in Avonturenpark Hellendoorn. Het park ligt bezaaid met pompoenen, bezems, punthoeden en spinnen-webben.

Overzicht entreeprijzen

April t/m juni: € 19,25 p.p.
Juli t/m november: € 19,75 p.p.
Kinderen t/m 2 jaar: Gratis
Jarigen: Gratis (op vertoon van geldige legitimatie)
Senioren 55+ € 5,00 korting (op vertoon van geldige legitimatie)
Mindervaliden: * € 5,00 korting (op de normale entreeprijs)
Na 15:00 uur: 50% korting (op de normale entreeprijs)

http://www.avonturenpark.nl

 

Bear