Plopsa Indoor Coevorden
Print Plopsa Indoor Coevorden
Beleef je allereerste kriebels in Plopsa Indoor Coevorden!

Een dagje in dit allereerste Nederlandse Plopsa-park bezorgt je een onvergetelijke dag! Op meer dan 10.000 m² beleef je met meer dan 20 attracties de leukste avonturen met al je TV-vriendjes.

De meeste ritjes zijn overdekt maar ook met mooi weer verveel je je nooit in de ruime buitenzone. Bumba kan niet wachten om jou zijn laatste kunstjes te vertonen in het theater. Wil je zelf laten zien wat je in huis hebt? Loop dan de K3-disco binnen en dans je leukste dansjes op de liedjes van K3!

Ook voor alle stoere kids is er meer dan genoeg te beleven. Durf je het aan om rond te zwieren in de Anubis-slinger? Voor echte kriebels in je buik mag je de Piratenachtbaan niet overslaan! En voor wie al die spanning nog niet genoeg is, stapt op de Vliegende Fietsen met Mega Mindy om boeven te achtervolgen. Van al dat spelen krijg je natuurlijk lekkere trek, eet daarom je buikje rond in het prachtige Restaurant van Plop. Het wordt ongetwijfeld een dag vol avonturen die je niet snel zal vergeten! Kom gezellig spelen en wie weet loop je je favoriete Studio 100-held nog tegen het lijf ook!


OPENINGSDAGEN
:
Geopend tijdens elk (verlengd) weekend en elke dinsdag, woensdag en donderdag gedurende het hele jaar. Uitgezonderd 11, 13, 18, 20 januari. Open tijdens de zomer- en kerstvakantie behalve op 25 december en 1 januari. Open van 21 t/m 25 februari, 25 april t/m 6 mei en 17 t/m 28 oktober. Wijzigingen onder voorbehoud, surf naar plopsa.nl voor de recentste kalender.

TARIEVEN:
Kinderen tot 85cm: gratis
Kinderen vanaf 85cm tot 1m: € 8
Kinderen vanaf 1m en volwassenen: € 17
Gehandicapten: € 14
Senioren 70+’ers: € 8
FunCard (= Jaarabonnement vanaf 1m): € 79
BumbaCard (= Jaarabonnement vanaf 85cm tot 1m): € 25

BEREIKBAARHEID:
A 28 richting Zwolle/Assen vervolg daarna de A 37 richting Emmen, neem afslag 3 Oosterhesselen. Bij de rotonde de eerste afslag richting Dalen, rij Dalen binnen en volg de Burgemeester Fonteinstraat, deze gaat over in de Hoofdstraat. Volg in Dalen de richtingsborden naar De Huttenheugte. Plopsa Indoor Coevorden is gelegen direct naast De Huttenheugte aan de Reindersdijk 57, 7751 SH Dalen.

INFO:
Plopsa Indoor Coevorden
Reindersdijk 57
7751 SH Dalen
Tel: +32 58 42 02 02
Fax: +32 58 42 02 45

Website:www.plopsa.nl
E-mail: info@plopsa.nl

 

Bear