Tun Fun
Print Tun Fun
tunfun.jpg TunFun is ‘binnen buitenspelen’ in hartje Amsterdam.

Middenin de drukte van de stad ligt een straat waar kinderen naar hartelust veilig kunnen spelen, zonder hinder van weer of verkeer. In TunFun kan je springen, rennen, glijden, dansen, tokkelen, voetballen, klimmen, rennen, eten, knutselen, timmeren, tekenen, feest vieren, lachen, rijden, spelletjes doen, lezen, kijken en nog veel meer. Alles wat je graag buiten op straat wilt doen, kun je op de straat van TunFun doen.

Het speelpark is gevestigd in een oude autotunnel en voetgangerspassage onder het Mr. Visserplein in het centrum van Amsterdam. De ruimte, met een totale oppervlakte van ongeveer 4.000 m2, is spannend en indrukwekkend door vorm en ruimtelijkheid. Het straatbeeld van de oude tunnel is zo veel mogelijk in stand gehouden. De tram zie je zelfs over je hoofd rijden. Ben je even binnen dan vergeet je al snel dat je midden in de stad bent. En toch waan je je buiten op straat.

TunFun is ook de perfecte plek voor een kinderfeestje. Het heeft ballenbakken, trampolines, racekarretjes, glijbanen, klim en klauter attracties voor alle leeftijden, een springstraat, tokkelbaan, speelhuisjes, bouwmuur, schilder-, timmer- en knutselhoek en ga zo maar door. Kortom: speelplezier voor kinderen van alle leeftijden.

TunFun is ook de ideale speellocatie voor kinderen van 1 tot 4 jaar. Dreumesjes en peuters worden in een afgeschermde speelattractie uitgedaagd om te spelen, klimmen, rennen, glijden en natuurlijk vallen!

In de meeste attracties zijn schoenen niet toegestaan. Het verdient daarom aanbeveling stevige sokken mee te nemen.
Nieuwe attractie in TunFun voor 8 jaar en ouder!

TunFun heeft een sensationele nieuwe attractie: de TunFun BLACKBOX! Alleen voor kids van 8 jaar en ouder met erg veel lef!

Klim eerst door een spinneweb van rubber lagen in een toren en vanaf daar baan je jezelf een weg door een PIKKEDONKER gangenstelsel. Kun jij de uitgang vinden? Spannend, creepy en vooral vet cool!
Eten en drinken in ‘HapSap’

TunFun is een speelpark voor kinderen. Maar ook voor volwassenen biedt TunFun een aangenaam verblijf. Terwijl de kinderen spelen, kun je als begeleider rustig lezen, kletsen, eten, drinken, kijken en genieten op één van de HapSap terrassen. Tevens biedt TunFun voor de volwassenen twee internetzuilen, waar tegen betaling van internet gebruik gemaakt kan worden (€ 3,00 per uur)

De HapSap heeft een verantwoord en verzorgd assortiment eten en drinken voor jong en oud. Op de tafels van het terras liggen vele tijdschriften. Ben je iets vergeten voor de verzorging van baby of kind, dan kunnen we je in de HapSap altijd van dienst zijn.
TunFun heeft twee vaste bewoners in de tunnel: Tun & Fun

Sinds kort heeft TunFun twee vaste bewoners. Het zijn twee muizen met de naam Tun & Fun. Op drukke dagen kun je Tun & Fun ontmoeten in TunFun. Zij vinden de gezelligheid erg leuk; hoe meer drukte hoe vrolijker zij worden.

 

Openingstijden

TunFun is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. De kassa sluit om 17.00 uur.

Alleen op Koninginnedag (30 april) en Nieuwjaarsdag (1 januari) is TunFun helaas gesloten.

Het is mogelijk dat – op hele drukke dagen – nieuwe bezoekers pas toegelaten worden na vertrek van eerdere bezoekers. TunFun is hiertoe genoodzaakt uit veiligheidsoverwegingen en wil natuurlijk alle kinderen voldoende speelplezier bieden.

 

Prijzen

  • Kinderen van 1 tot 12 jaar: € 7,50
  • Kinderen onder 1 jaar en volwassen begeleiders (vanaf 18 jaar): gratis

Voor frequente bezoekers heeft TunFun de volgende mogelijkheden:

  • Vroege Vogel Kaart: € 40,00 voor tien keer entree TunFun met binnenkomst voor 12 uur op doordeweekse dagen uitgezonderd schoolvakanties
  • 10rittenkaart: € 60,00 voor tien keer entree TunFun
  • 30rittenkaart: € 150 voor dertig keer entree TunFun

TunFun is niet geschikt voor jongeren van 13 tot 18 jaar. Indien zij toch toegang willen tot TunFun bedraagt de entreeprijs eveneens € 7,50.

Bear