Frambozenlikeur
Print Frambozenlikeur
frambozenlikeur.jpg
Bereidingstijd: 6 weken
Herkomst: Belgie
Categorie: Likeur
Recept is van: vuvianesbar

Ingredienten

  • 250 g verse frambozen ( eventueel ook diepgevroren)
  • 200 witte kandijsuiker
  • 1 vanillestok
  • 0,5 l wodka
Bereiding
 

Neem een vanillestokje en snij het met een mes overlangs open zodat de smaak ervan ten volle kan ontplooien in de drank.
Doe de frambozen, vanillestok en de kandijsuiker in een propere bokaal (1 liter) en overgiet met de wodka. Sluit de bokaal goed af en plaats hem op een koele plaats.Laat het mengsel trekken gedurende een 6 weken, daarna kan je het geheel zeven en in een mooie fles of karaf overgieten.

Opmerking
 

Deze frambozenlikeur kan zeker 4 maanden bewaard worden

 

Bear