Bagels met kaas en rucola
Print Bagels met kaas en rucola

Broodje kaas

Bereidingstijd: 15 minuten
Personen: 4
Herkomst: Belgie
Categorie: Ontbijt & Lunch – Koud
Recept is van:  

Ingredienten

  • 4 klein trostomaten
  • 1 handvol rucola
  • 200g cottagekaas
  • 1 dl light room
  • 4 bagels
  • Peper
  • Zout
  •  
Bereiding

Meng de cottagekaas met de room en kruid met peper en zout. Snij de bagels in de lengte in twee en smeer wat kaas op elke kant. Beleg met plakjes tomaat en wat rucola, en leg de helften op elkaar.

Opmerking

Lekker hartig als u de plakjes tomaat vervang door zongedroogde tomaatjes. Laat ze wel goed uitlekken. Een typisch Amerikaanse variant zijn bagels met roomkaas en gerookte zalm. Heerlijk om uzelf een keertje te verwennen bij de lunch!

 

Bereiding
Meng de cottagekaas met de room en kruid met peper en zout. Snij de bagels in de lengte in twee en smeer wat kaas op elke kant. Beleg met plakjes tomaat en wat rucola, en leg de helften op elkaar.

   

Bereidingstijd:
Personen: 4
Herkomst: Belgie
Categorie Ontbijt & Lunch – Koud
Ingredienten

 
  • 4 klein trostomaten
  • 1 handvol rucola
  • 200g cottagekaas
  • 1 dl light room
  • 4 bagels
  • Peper
  • Zout

 

Bereiding

 

 

Opmerking
Lekker hartig als u de plakjes tomaat vervang door zongedroogde tomaatjes. Laat ze wel goed uitlekken. Een typisch Amerikaanse variant zijn bagels met roomkaas en gerookte zalm. Heerlijk om uzelf een keertje te verwennen bij de lunch!

 

Bear