Ingredienten:
- 300 g kipfilet
- 1 kippenbouillontablet
- 300 g penne
- 2 el olijfolie
- 600 g prei, in ringen
- 100 ml kookroom light
- 75 g geraspte jonge kaas
- 2 el kervel, fijngehakt
|
Bereiding
- Kook de kipfilet in ruim water met het bouillontablet in 15 min. gaar.
- Kook de penne in ruim kokend water met zout volgens de aanwijzingen beetgaar.
- Verhit in een koekenpan de olijfolie.
- Bak de prei 4 min. Verdeel de kipfilet in stukjes.
- Voeg de kookroom, de kipfilet en de kaas aan de prei toe.
- Giet de pasta af en schep door de prei. Voeg een scheut van het kippenkookvocht toe zodat een smeuïge pasta ontstaat.
- Breng op smaak met de kervel, zout en peper en schep de pasta in 4 diepe borden.
|
Opmerking
Bron: Vrouwonline
|