Ingredienten
- 8 plakjes bladerdeeg ontdooid
- 2 eieren
- 100 ml room
- zout en versgemalen peper
Voor de topping
- 1 rode, 1 gele en 1 groene paprika in brede repen
- 1 rode ui, in schijven
- 1 takje rozemarijn of 1 theelepel gedroogd
- 100 g geraspte kaas
- 2 teentjes knoflook in plakjes
|
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Vorm een grote lap van de bladerdeeglapjes en leg deze in een ingevette of met bakpapier beklede bakplaat.
- Vouw alle randen 3 cm om naar binnen.
- Prik met een vork over de hele oppervlakte gaatjes.
- Verdeel alle ingredienten voor de topping erover.
- Klop de eieren los met de room en zout en peper en verdeel dit over de topping. Bak de taart in 20 a 30 minuten goudbruin en gaar.
- Laat eerst wat afkoelen alvorens aan te snijden
|
Opmerking
Lekker met een salade
Bron: Boodschappen
|