Fingerfood
Print Fingerfood
fingerfood.jpg
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 8
Herkomst: Nederland
Categorie: Hapjes
Recept is van: M. Geurts

Ingredienten

  • 8 hard gekookte eieren
  • 3 eetlepels mayonaise
  • 1 eetlepel groene olijfolie
  • zout en peper
  • 1 eetlepel fijngeknipte bieslook
  • 1 eetlepel gemalen gerookte zalm of gerookte kip
  • 1 eetlepel tomatenpuree of mierikswortelsaus
  • 6 sneetjes wit casinobrood zonder korst
  • garnering

Benodigdheden

4 kommetjes
plank
koekjesuitsteekvorm of glas met scherpe rand

Bereiding
 

Pel de eieren en prak ze fijn. Voeg de mayonaise, de olie en kruiden naar smaak toe. Verdeel in 4 porties en voeg de variaties toe. Steek 24 figuurtjes uit het brood. Bestrijk met de eiermengsels en garneer.

 

Bear