Pannenkoeken Belle Hélène
![]() |
|
Ingredienten Voor het beslag:
Verder:
Voor de crème marquise:
|
|
Bereiding
Maak eerst de pannenkoeken. Meng eieren en water met de mix en klop tot een glad beslag.
Verhit boter of olie in een pan. Bak pannenkoeken van ongeveer 18 cmdoorsnede.
Bereid dan de crème marquise. Doe de suiker bij de slagroom en klop het geheel stijf. Meng de Mix voor
banketbakkersroom met de koude melk. Meng de banketbakkersroom met de slagroom. Voeg enkele druppels kirscharoma toe en meng goed. Snij anderhalve peer in kleine blokjes. Schep de crème marquise in een spuitzak en spuit een laagje op een kwart van een pannenkoek. Strooi er stukjes peer op en vouw de pannenkoek dubbel. Bedek opnieuw dezelfde kant van de pannenkoek met een laagje crème marquise en stukjes peer. Vouw nog eens dubbel en serveer met schijfjes peer. |
|
Opmerking
Dit recept is ook heerlijk met chocoladesaus: voeg daar voor 100 g pure chocolade samen met 150 ml
room en laat au bain marie of in de magnetron smelten. |