Carpaccio van runderlende met rucola en Parmenzaanse kaas
Print Carpaccio van runderlende met rucola en Parmenzaanse kaas
Bereidingstijd: 10 minuten
Personen: 4 personen
Herkomst: Nederland
Categorie: Voorgerecht

Ingredienten

  • 350 g runderlende dun gesneden
  • 1 zakje rucola
  • 100 g Parmenzaanse kaas geraspt
  • olijfolie van goede kwaliteit
  • grof zeezout en peper
Bereiding
  1. Beleg vier borden met de plakjes runderlende in de vorm van een cirkel. Zorg dat de borden geheel bedekt zijn.
  2. Laat de borden afgedekt met folie op kamertemperatuur buiten de koeling staan
  3. Was de rucola grondig. Maak de sla aan met een klein beetje slaolie.
  4. Haal het folie van de carpaccio af, bestrooi deze met zout en peper.
  5. Besprenkel de carpaccio met de olijfolie en strooi de geraspte Parmenzaanse kaas en de rucola er over. 
 
Opmerking
 
Heerlijk met stokbrood

 

Bear