Ingredienten
- 2 zakken ( à 100 gr) Babyleaf sla
- 2 plakken zachte geitenkaas
- 2 tomaten
- ¼ komkommer
- 2 eetl. rozijnen,
- 12 walnoten
- 2 eetl. honing,
- balsamico azijn, olijfolie
|
- Voorbereiding
- Oven voor verwarmen en op vuurvast bord ( insmeren met beetje olie) de 2 geitenkaasjes in 10 min. laten zacht worden. Walnoten kraken en in stukjes breken.
Bereiding
- Zak sla op bord uitleggen, tomaten en komkommer wassen en in stukken snijden en over de borden over de sla verdelen.
- Geitenkaasjes uit de oven halen en per bord twee kaasjes op de salade leggen.
- Rozijnen en gekraakte walnoten in stukjes over borden verdelen, 4 eetl. olijfolie in pan opwarmen, honing erbij en laten smelten en afblussen met balsamico azijn.
- Gas meteen uit. De dressing over de salade heen gieten.
|
Opmerking
Heerlijk met stokbrood
Bron: Smulweb
|