gevuld ei op een glaasje
Print gevuld ei op een glaasje
eiopglas.jpg
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4
Categorie: Hapje, Amuse
Recept is van: AH.nl

Ingredienten

  • 2 kleine eieren
  • 50 ml crème fraîche
  • 2 takjes verse dille, fijngesneden
  • (zee)zout grof
  • wodka (slijter), of limesap
Bereiding
 
Kook de eitjes 10 min. Laat ze schrikken onder koud water, pel ze en halveer ze in de lengte. Haal de dooiers eruit. Prak de eidooiers fijn met crème fraîche en dille. Breng op smaak met (grof zee)zout en (versgemalen) peper. Vul de halve eitjes met het mengsel. Leg de halve eitjes elk op een glaasje wodka. Garneer met een plukje dille en peper naar smaak.
Opmerking
 
In plaats van wodka kunt u ook limesap gebruiken.

 

Bear