Tonijn of zalm amuse
Print Tonijn of zalm amuse
zalm_amuse.jpg
Bereidingstijd: 25 minuten
Personen: 10
Herkomst: Nederland
Categorie: Hapjes – Amuse
Recept is van: M. Geurts

Ingredienten

  • 1/2 blikje tonijn of zalm
  • 2 eetlepels tomatenketchup
  • 3 blaadjes gelatine
  • 1 eetlepel mayonaise
  • peper en zout
  • 2 dl slagroom
  • dille
Bereiding
 
Meng de tonijn of zalm met de ketchup, peper en zout, mayonaise en wat dille door elkaar. Laat de gelatine 10 minuten weken. Klop de slagroom stijf. Knijp de geweekte gelatine goed uit en voeg nu de slagroom en de gelatine bij het vismengsel. Roer alles goed door elkaar. Doe het vismengsel in een spuitzak en spuit hier 10 hoopjes van op een lepel of op toast.
 
Opmerking
 
bron: borrelhapjes
Bear