Vitello Tonato
Print Vitello Tonato
  
Bereidingstijd:  15 minuten
Personen: 4 personen
Herkomst: Italie
Categorie: Lunchgerecht

Ingredienten

  • Voor de tonijnsaus:
  • 1 blikje tonijn op olie
  • 1 scheutje Carbonell dressing en dip
  • Sap van een ½ citroen
  • 2 el tomatenketchup
  • 4 el halvanaise
  • 1 ansjovisfilet
  • Overigen:
  • 10 mini afbakbroodjes
  • 30 gram rucola
  • 250 gram (Kalfs)fricandeau in plakjes
  • 1 klein potje knappertjes
  • 1 bakje kerstomaatjes, in stukjes gesneden

Bereiding
 
  1. Doe de tonijn, olijfolie, citroensap, tomatenketchup, halvanaise en ansjovisfilet in een blender en mix dit tot een mooie fijne en gladde saus.
  2. Bak het broodje, zoals op de verpakking is aangegeven in een oven.
  3. Snij het broodjes open en haal de kap eraf.
  4. Beleg het broodje met een beetje rucola met daarop 2 plakjes fricandeau.
  5. Bedek de fricandeau vervolgens met twee schepjes tonijnsaus.
  6. Strooi naar smaak knapperts over de tonijnsaus en leg hierop een aantal stukjes tomaat.
  7. Leg het kapje van het broodje nu schuin op het broodje.

 

 
Opmerking
 
Bron Life4You

 

Bear