Attractiepark De Goudvis
Print Attractiepark De Goudvis
goudvis.gif

Welkom in het leukste attractiepark in de kop van Noord-Holland. Een groot park waar u bij elk weer terecht kunt. Met onder andere een enorme buitenspeeltuin, 3 grote overdekte speelparadijzen en een cafetaria met groot terras. Wij zijn het hele jaar geopend. Neem je vader, moeder, opa en oma mee naar dit spannende en onvergetelijke evenement, zij hebben namelijk vrij entree!

BUITENSPEELTUIN

In onze enorme buitenspeeltuin treft u o.a. de volgende attracties aan; grote zandbak met speelhuis, trampolines, luchtkussen, trapskelters, schommels, wippen, kabelbanen, glijbanen, waterfietsen, kettingbrug (door het water), de grootste airtrampoline van Europa (400 m2) een speelkasteel met klimwand en glijbaan en nog veel meer.

Het is een veilig en overzichtelijk geheel. Er is een toiletgebouw (gratis) en een snackbar met terras. Tevens zijn er diverse picknickplaatsen aanwezig waar u eventueel uw eigen meegebrachte etens- en drinkwaren kunt nuttigen. Wilt u uw eigen privéplek/verzamelplaats dan kunt u een blokhut huren.

 

OVERDEKTE SPEELPARADIJZEN

Wij hebben 3 overdekte speelparadijzen, meer dan 2000m2 overdekt speelplezier. Spannend en avontuurlijk waar kinderen van 0 t/m 11 jaar zich kunnen vermaken met o.a. de ballenbakken, klauternetten, hobbelhindernissen, glijbanen, kabelbaan met vangnet, bouncebalkooi (indoor voetbal), speelhuisjes, luchtkussen, monorail, rodelbaan, trampolines en stormbaan en nog veel meer.
Ook voor de kleintjes van 0 tot 4 jaar is er een speciale softplay-hoek ingericht met een trap-tunnel-glijbaan combinatie en diverse softplay-attributen. In het speelparadijs is een cafetaria aanwezig waar eten en drinken besteld kan worden. Het is namelijk niet toegestaan meegebrachte etens- en drinkwaren te nuttigen in het speelparadijs. Ook is er in het speelparadijs een toiletvoorziening waar u uw baby kunt verschonen.

 

 

OPENINGSTIJDEN

november tot april (m.u.v. schoolvakanties) op maandag gesloten.
november tot april dinsdag t/m zondag geopend van 10.00 tot 19.00 uur
vanaf april dagelijks van 10.00 tot 19.00 uur

gewijzigde openingstijden voor de feestdagen:

5 december geopend van 10.00 tot 17.00 uur
1e en 2e kerstdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur
31 december geopend van 10.00 tot 17.00 uur
1 januari geopend van 13.00 tot 19.00 uur

TOEGANGSPRIJZEN

Kinderen 0 jaar
Kinderen 1 jaar
Kinderen vanaf 2 jaar
Volwassenen (v.a. 18 jr)
10 rittenkaart
Blokhut (per dag)
Parkeren eerste anderhalf uur gratis,
gratis
€ 3,50
€ 7,00
gratis
€ 56,00
€ 15,- excl. € 5,- borg
€ 3,- per dag

Honden zijn niet toegestaan.

Zeeweg 91
St. Maartenszee
tel: 0224-561671
info@attraktieparkdegoudvis.nl
www.attraktieparkdegoudvis.nl

 

Bear