Op Zoo Avontuur in Dierenpark Wissel
Print Op Zoo Avontuur in Dierenpark Wissel
Ontmoet bijzondere dieren tijdens een ontdekkingstocht in Dierenpark Wissel te Epe. Maak kennis met dwergnijlpaarden, kleine panda´s, otters, zwartvoetpinguïns, stokstaartjes en ringstaartmaki´s en doe mee aan verschillende activiteiten.

Bijzondere dieren
In Dierenpark Wissel leven de dieren in natuurlijke leefgebieden in families bij elkaar. Naast bekende dieren als doodshoofdapen, flamingo’s en otters leven ook veel onbekende en zeldzame diersoorten in het park. Heb jij al eens binturongs, krabbenetende wasberen of zilveroeistities gezien? Of kennis gemaakt met de enige boomkangoeroe en smalstreepmangoesten in Nederland? In Dierenpark Wissel kom je ze tegen!

Paviljoen
Vermoeid van alle opgedane indrukken tijdens jouw ontdekkingstocht door Dierenpark Wissel? Dan kun je onder het genot van een hapje en een drankje rustig bijkomen in het Paviljoen bij de entree van het dierenpark. Zowel binnen als buiten op de terrassen heb je een mooi uitzicht op het eiland van de ringstaartmaki’s. Terwijl je op het terras van een kop koffie met gebak geniet, kunnen de kinderen ravotten in de aangrenzende speeltuin

Wisselkids
In Dierenpark Wissel valt van alles te beleven! Je kunt er ravotten in de speeltuin en dieren knuffelen in de kinderboerderij. Een spannende Zoo Quest langs de bewoners van het park maakt het dagje uit helemaal tot een feest!

In het hoogseizoen is er nog meer vertier! Je kunt je laten schminken als je lievelingsdier en er worden leuke ballonfiguren geknoopt. Ook staat educatiekar ‘Beestenboel’ regelmatig in het park, waar een gids, aan de hand van veren, schedels, eieren etc., allerlei leuke weetjes vertelt over het dierenrijk. Daarnaast kun je op de foto met Zoodey, de levensgrote kleine panda en spannende avonturen beleven tijdens de poppenkastvoorstelling.

Vier je verjaardag in de dierentuin!
Wil je jouw verjaardagfeestje eens op een andere manier vieren en hou je van avontuur in de natuur? Vier dan je feestje in Dierenpark Wissel: dé ideale plaats voor het vieren van jouw verjaardag! Je kunt jouw feestje, feestelijk afsluiten met een lekker patatje of poffertjes en een lekker ijsje mag natuurlijk niet ontbreken.

Schoolreisje
Kinderen kunnen in dit overzichtelijke park zelf op ontdekkingstocht gaan. Maak kennis met kleine panda’s, pinguïns en otters en ontmoet dwergnijlpaarden, flamingo’s en de boomkangoeroe. De kinderen kunnen knuffelen met de dieren in de kinderboerderij en zich helemaal uitleven in de grote speeltuin. Maak tijdens Meet en Greet persoonlijk kennis met ringstaartmaki’s en beleef spannende avonturen tijdens de poppenkastvoorstelling.

Meer weten over Dierenpark Wissel? Kijk eens op www.wisselzoo.nl!

Openingstijden
Mei t/m september 9.30-18.00 uur
Oktober t/m april 10.00-17.00 uur

Entreeprijzen
Kinderen 0 t/m 2 jaar gratis
Kinderen 3 t/m 11 jaar € 11,50
Volwassenen € 13,00
65+ € 12,00
Groepen vanaf 20 pers. € 10,00

Dierenpark Wissel
Woesterbergweg 2b
8162 RD EPE
T: 0578-613106
I: www.wisselzoo.nl
E: wisselzoo@zodiaczoos.nl

 

Bear