Chimpie Champ Oosterhout
Print Chimpie Champ Oosterhout
Voel je aap bij de apen van Chimpie Champ

De leukste speeljungle met het beste kinderrestaurant! Chimpie Champ is een grote overdekte jungle speeltuin voor kinderen van 1 tot 12 jaar in Oosterhout (gld), gelegen tussen Nijmegen en Arnhem. Als je bij ons komt spelen ben je altijd in gezelschap van vele (knuffel)apen, olifanten, tijgers en andere wilde dieren. Ouders kunnen plaatsnemen vlak bij de kinderen en genieten van een heerlijk kopje koffie. Is het buiten slecht weer….bij Chimpie schijnt altijd de zon!

WEL GROOT MAAR NOG NIET ZO GROOT??

Op een grote groene mat staan heel veel zachte speelbeesten, ballenbakken, klim en klautertoestellen én natuurlijk glijbanen! Dé manier om veilig de grote speel- wereld om je heen te verkennen! Als je moet bent kun je plaatsnemen in een van de (loop)auto’s en zo al toeterend rondjes rijden! Houd je van bouwen leef je dan uit in onze bouwhoek! Super grote stenen voor een super groot eigen gemaakt huis of kasteel.

VOOR DE ECHTE ‘GROTEN’ (vanaf 4 jaar)

Ben je al groot dan is de grote jungle speelconstructie met de vele glijbanen, klimbruggen, klautermogelijkheden dé ultieme uitdaging! Swingen kan je de hele dagen in de disco, salto’s maak je op de trampoline of het springkussen.


HIEPERDEPIEP………….HOERA!!

Ben jij jarig? Kom dan je feestje vieren in een van de mooie partykamers. Wij hebben 5 verschillende thema’s. Spelen in de jungle en dan met je eigen vriendjes zingen, proosten, cadeaus uitpakken en eten! Da’s pas feest!

EN DAN IETS LEKKERS ETEN EN DRINKEN

Daarvoor hebben wij een goed uitgeruste brasserie/restaurant met lekkers voor groot en klein! Veel limonade, koffie, broodjes en natuurlijk poffertjes en friet!!!!
Speciaal voor families die UIT ETEN kunt u bij ons reserveren voor het FAMILIEGOURMET. Dé gelegenheid waar de volwassenen rustig kunnen genieten van al het lekkers en de kinderen na het eten zich kunnen uitleven in de Jungle! UIT ETEN met kleine kinderen is op die manier altijd FEEST. In het weekend bieden wij vanaf 16.00 uur ook een smakelijke en voordelige plate service.

ACTIVITEITENPROGRAMMA

Regelmatig organiseren wij extra activiteiten zoals Spel en Doe dagen, Junlge discomiddagen of Pyjama party’s. Zie voor al deze extra’s de website.
 

Adressen van Chimpie Champ:

Oosterhout, Stationsstraat 21c 6678 AA tel 0481-481234
open di en do 10.00 – 15.00, woe,vrij en weekend 10.00 – 19.00 uur
vakanties 7 dagen per week, zie de website.
Voor info: www.chimpiechamp.nl
 

Bear