Bereid het beslag met 1/4 l handwarm water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de rozijnen en de krenten erdoor en laat het beslag onder een schone theedoek of huishoudfolie op een warme plek ± 45 min. rijzen.
Verhit de olie tot 190°C. Bak in 3 tot 4 porties ± 30 kleine oliebolletjes van het beslag. Keer de oliebollen als ze dit niet uit zichzelf doen. Laat ze op keukenpapier uitlekken en afkoelen.
Smelt de chocolade volgens de aanwij zin gen op de verpakking. Zet de fondue in het midden van een schaal en leg de oliebolletjes er omheen. Dip de oliebollen in de chocoladefondue
Eén museum, dubbele belevenis! Het Nationaal Beiaard- en Natuurmuseum Asten biedt zowel de liefhebbers van klokken en bellen als natuurliefhebbers een uniek dagje uit! Het museum exposeert de grootste collectie klokken en bellen ter wereld. Deze klokken en bellen komen uit alle werelddelen en gaan tot zo’n 3.500 jaar terug. Ook maakt u kennis met […]