Roastbeef bagel clubsandwich
Print Roastbeef bagel clubsandwich
roastbeefbagelclubsandwich.jpg
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4
Herkomst: amerikaans
Categorie: lunch, slank
Recept is van: ah.nl

Ingredienten

  • 4 bagels (bake-off)
  • 4 blaadjes friséesla
  • 8 Amsterdamse uien (pot à 370 g)
  • 1 rode paprika
  • 150 g verse roomkaas met gember (kaas-bedieningsafdeling
  • 1 eetlepel boter of margarine
  • 4 plakjes rosbief à la minute (ca. 275 g)
  • 1 eetlepel steak-seasoning (kruiden)
  • 1/2 bakje rucola (à 30 g)

Materialen

cocktailprikkers

 

Voorbereiden

Bagels afbakken volgens gebruiksaanwijzing. Overlangs in 3 plakjes snijden en in broodrooster lichtbruin roosteren. Sla wassen, uitslaan en droogdeppen met keukenpapier. Uien in plakjes snijden en droogdeppen met keukenpapier. Paprika wassen, schoonmaken en in reepjes snijden.
 

Bereiden

Bagels besmeren met roomkaas. In pan boter verhitten. Rosbief aan beide kanten bestrooien met steak-seasoning en in ca. 3 minuten bruin bakken, halverwege keren. Plakjes ui op besmeerde onderkant van bagels leggen. Steaks erop leggen en sla erover verdelen. Middelste stuk van bagels erop leggen. Reepjes paprika en rucola erover verdelen. Afdekken met bovenkant van bagel.
 

 
Bear