Aqua Zoo Friesland; een spetterend avontuur!
Print Aqua Zoo Friesland; een spetterend avontuur!
De waterrijke dierenwereld van Aqua Zoo Friesland; wat een belevenis! Proef de natuur en geniet van verrassende ontmoetingen met bijzondere dieren die in en om het water leven!

Zuid-Amerikaanse zeeberen, zeehonden en pinguïns voelen zich als een vis in het water en op het lemureneiland begeven onder andere ringstaartmaki’s en rode vari’s zich vrij tussen bezoekers. Ook op het kangoeroe-eiland maak je kans op een onverwachte ontmoeting met een reuzenkangoeroe of een wallabie. In de natuurlijke biotopen leven flamingo’s, neusberen en dwergotters in families bij elkaar en vanuit de hoge bomen werpen beermarters en kleine panda’s een blik op belangstellende bezoekers.

Naturama
Ontmoet ook in het overdekte Naturama verschillende diersoorten. Wat dacht je van Madagaskar boomboa’s, pijlgifkikkers, gekko’s en bladsnijdermieren? En ooit een Australische doorntak of leguaan van dichtbij gezien? Geef je ogen de kost én laat je verrassen.

Pinguïn Paviljoen
Vermoeid van alle opgedane indrukken tijdens jouw ontdekkingstocht in Aqua Zoo Friesland? Dan kun je onder het genot van een hapje en een drankje rustig bijkomen in het Pinguïn Paviljoen. Zowel binnen als buiten op de terrassen heb je een schitterend uitzicht op de zeehonden- en zeeberenbiotopen. Terwijl je op het terras van een kop koffie met gebak geniet, kunnen de kinderen zich uitleven in de aangrenzende speeltuin.

Kidsfun
In Aqua Zoo Friesland is veel vertier! Je kunt iedere dag ravotten in de speeltuin, dieren knuffelen in de kinderboerderij of een spannende Zoo Quest maken. In het hoogseizoen wordt volop geschminkt en kun je aanschuiven bij de spannende poppenkastvoorstellingen die worden gespeeld. Kom kijken naar de spannende vogeldemonstratie of krijg een andere kijk op de dierenwereld bij educatiekar ‘Beestenboel’. Hierbij vertelt een gids aan de hand van onder andere veren, schedels, eieren en voeding, allerlei leuke weetjes over het dierenrijk.

Vier je verjaardag in de dierentuin!
Wil je jouw verjaardagfeestje eens op een andere manier vieren en hou je van avontuur in de natuur? Vier dan je feestje Aqua Zoo Friesland: dé ideale plaats voor het vieren van jouw verjaardag! Je kunt jouw feestje, feestelijk afsluiten met een lekker patatje of poffertjes en een lekker ijsje mag natuurlijk niet ontbreken.

Schoolreisje
Kinderen kunnen in dit spetterende park zelf op ontdekkingstocht gaan. Maak kennis met zeeberen, pinguïns en otters en ontmoet ringstaartmaki’s, kangoeroes en flamingo’s. De kinderen kunnen knuffelen met de dieren in de kinderboerderij en zich helemaal uitleven in de speeltuin. Maak tijdens Meet en Greet persoonlijk kennis met zeeberen en beleef spannende avonturen tijdens de poppenkastvoorstelling.

Meer weten over Aqua Zoo Friesland? Kijk eens op www.frieslandzoo.nl!

Openingstijden
Mei t/m september 9.30-18.00 uur
Oktober t/m april 10.00-17.00 uur

Entreeprijzen
Kinderen 0 t/m 2 jaar gratis
Kinderen 3 t/m 11 jaar € 14,50
Volwassenen € 17,00
65+ € 15,00
Groepen vanaf 20 pers. € 13,00

Aqua Zoo Friesland
De Groene Ster 2
8926 XE Leeuwarden
T: 0511-431214
I: www.frieslandzoo.nl
E: frieslandzoo@zodiaczoos.nl

 

Bear