Amerikaanse schoolbus
Print Amerikaanse schoolbus
Tours & Tickets organiseert een stadstoer door Amsterdam met een omgebouwde, stoere Amerikaanse schoolbus. De bus is voorzien van een glazen panoramisch dak, dat bij mooi weer ook open geschoven kan worden. Dit dak zorgt voor een fantastisch uitzicht op de stad. De excursie voert u langs bekende, maar ook minder bekende bezienswaardigheden van Amsterdam zoals de Dam, de Munttoren, dierentuin Artis, het prestigieuze Amstelhotel, de bekende Westerkerk en de molen De Gooyer in Amsterdam Oost.

Het GPS-gestuurde audiosysteem vertelt u meer over wat u langs de route ziet. Ben u voor het eerst in Amsterdam en wilt u kennis maken met het centrum en met de wijken daarbuiten, of kent u de gebaande paden van de Kalverstraat en het Rembrandtplein al en wilt u wel eens meer zien van onze hoofdstad? Dan is dit een uitstekende en leuke manier.
Kortom, een unieke gelegenheid om Amsterdam eens op een andere wijze te ontdekken, voor jong en oud! Stap aan boord van de Amsterdam Touristbus.
 
Bijzonderheden :
  • Omgebouwde Amerikaanse schoolbus
  • Glazen dak, dat bij mooi weer open geschoven kan worden
  • GPS gestuurd audiosysteem waarbij men op de vaste route kan kiezen uit uitleg in 15 verschillende talen
  • Vaste route duurt 1 ¾ uur, inclusief bezoek aan historische diamantslijperij en een drankje
Prijs: Normaal € 20,00, nu jubileum aanbieding € 12,00 per persoon
 
 
Wij zijn een Amsterdamse excursiebedrijf en al 25 jaar in Amsterdam gevestigd. We organiseren boeiende excursies in onze hoofdstad, maar ook naar bijzondere steden en bezienswaardigheden in de rest van Nederland.
Daarnaast verkopen wij tickets voor alle grote attracties en musea in Amsterdam zoals het Van Gogh Museum, de Hermitage, Madam Tussauds en de Dungeons Amsterdam. Het voordeel van een ticket kopen bij ons is vaak de korting en u hoeft niet in, de vaak lange, rijen bij het museum meer te staan want u loopt gewoon door. Kom dus bij ons langs en ga voorbereid de stad in.
Tours & Tickets helpt u graag om uw bezoek aan Amsterdam tot een groot succes maken!

 
Tickets met korting verkrijgbaar bij:
Tours & Tickets
Damrak 34
1012 LK Amsterdam
T: 020-4204000

 

 

 

Bear