Sightseeing Bike Amsterdam
Print Sightseeing Bike Amsterdam
De nieuwste belevenis in Amsterdam is de Sightseeing Bike. Met deze fiets, die geschikt is voor 15 personen, maakt u een unieke rondrit door Amsterdam. Of u nu alleen komt en aanschuift bij andere fietsliefhebbers of dat u met een groepje op de fiets stapt, alles is mogelijk. Het enige wat u hoeft te doen is in uw eigen tempo meetrappen en te genieten van het uitzicht en van de aandacht die u krijgt van de toeschouwers wanneer u voorbijkomt.
 

U hoeft niet zelf te sturen aangezien deze toer onder leiding van een deskundige bestuurder/gids staat. Het trappen kost overigens niet veel moeite aangezien dit lichter gemaakt wordt door de elektrische trapondersteuning. De route van ruim 1 uur voert door hartje Amsterdam en komt op plaatsen waar bussen en boten niet makkelijk komen.
U krijgt een IPod met daarop informatie over de bezienswaardigheden die u passeert.
Kortom, het is een leuke, gezonde, gezellige en informatieve manier om de stad te verkennen.
 
Bijzonderheden :
  • Zeer opvallende en gezellige groepsfiets
  • Milieuvriendelijk en gezond
  • Elektrische trapondersteuning waardoor trappen lichter gaat
  • Bestuurder/gids van Tours & Tickets aanwezig om te sturen en te remmen
  • Fietservaring is niet noodzakelijk
  • Route duurt 1 ¼ uur
Prijs: € 13,50 per persoon
 
Wij zijn een Amsterdamse excursiebedrijf en al 25 jaar in Amsterdam gevestigd. We organiseren boeiende excursies in onze hoofdstad, maar ook naar bijzondere steden en bezienswaardigheden in de rest van Nederland.
Daarnaast verkopen wij tickets voor alle grote attracties en musea in Amsterdam zoals het Van Gogh Museum, de Hermitage, Madam Tussauds en de Dungeons Amsterdam. Het voordeel van een ticket kopen bij ons is vaak de korting en u hoeft niet in, de vaak lange, rijen bij het museum meer te staan want u loopt gewoon door. Kom dus bij ons langs en ga voorbereid de stad in.
Tours & Tickets helpt u graag om uw bezoek aan Amsterdam tot een groot succes maken!
Tours & Tickets
Damrak 34
1012 LK Amsterdam
T: 020-4204000
 

 

Bear