XtraCold IceBar Amsterdam
Print XtraCold IceBar Amsterdam
De naam: XtraCold Amsterdam. De locatie: hartje Amsterdam, aan de Amstel. De temperatuur: min vijf graden Celsius. De ambiance: fantastisch, onvergetelijk, nog nooit eerder gezien… Een nieuwe ijstijd staat op het punt van beginnen.
 
XtraCold Amsterdam bestaat uit twee gedeelten. Bij binnenkomst worden de gasten verwelkomd in de XtraCold Lounge. De stijlvolle inrichting geeft iedereen een gevoel van welbehagen. In deze ruimte kun je wat drinken en genieten van de voortreffelijke ambiance.

De naam zegt het al, in de XtraCold IceBar is alles van ijs. De muren, de bar, de krukken en zelfs de glazen. Bij een temperatuur van -5 graden Celsius kan in dit ijsparadijs een overheerlijke vodka-cocktail worden gedronken en voor de liefhebbers is hier zelfs Extra Cold Bier verkrijgbaar.
Om de ijzige temperatuur te kunnen trotseren, krijgt elke bezoeker thermokleding en speciale handschoenen uitgereikt. Enkele ogenblikken na het betreden van de IceBar, start onze 4D Ice Xperience. Een 3D animatie die is als een ride: de show duurt 30 minuten en door middel van een polariserende bril, speciale kleding, windturbines en natuurlijk de ijskoude temperatuur van -5 maak je een bloedstollende reis over ijsbergen en langs steile afgronden.
 
Amsterdam heeft er een ware trekpleister bij die de bezoekers kippenvel bezorgt….
 
Bijzonderheden :
  • De enige attractie in Amsterdam die ook ’s avonds open is
  • De enige in zijn soort in Nederland
  • De beleving is inclusief 2 ijscocktails en gebruik van thermokleding en handschoenen
  • Unieke 4-D Xperience
  • ‘ warme’ en ‘ koude’ bar aanwezig. De warme lounge is vrij toegankelijk. Ook zonder bezoek aan de koude IceBar is het een bijzondere belevenis om daar iets te drinken.
     
Openingstijden: Zon-don 11.30-23.00 uur, vrij-za 11.30-01.00 uur
 
Wij zijn een Amsterdamse excursiebedrijf en al 25 jaar in Amsterdam gevestigd. We organiseren boeiende excursies in onze hoofdstad, maar ook naar bijzondere steden en bezienswaardigheden in de rest van Nederland.
Daarnaast verkopen wij tickets voor alle grote attracties en musea in Amsterdam zoals het Van Gogh Museum, de Hermitage, Madam Tussauds en de Dungeons Amsterdam. Het voordeel van een ticket kopen bij ons is vaak de korting en u hoeft niet in, de vaak lange, rijen bij het museum meer te staan want u loopt gewoon door. Kom dus bij ons langs en ga voorbereid de stad in.
Tours & Tickets helpt u graag om uw bezoek aan Amsterdam tot een groot succes maken!
Locatie XtraCold IceBar:
Amstel 194-196
Amsterdam

 

Bear