Vis borrelhapjes in bladerdeeg
Print Vis borrelhapjes in bladerdeeg
visinbladerdeeg.jpg
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 16
Herkomst: Frankrijk
Categorie: borrelhapje
Recept is van: Marianne Oud

Ingredienten

  • 100 gr vis gekookt heel fijn gesneden(na keus)
  • 2 sjalotjes, zeer fijn gesnipperd
  • 4 el room
  • 1 ei
  • 2 el bieslook gesnipperd
  • 16 vierkantjes bladerdeeg van 10 x 10
Bereiding
 
  1. Meng de vulling de vis met de sjalotjes, room, het ei en de bieslook. Roer goed om.
  2. Schik de vulling op de helft van de bladerdeegplakjes
  3. Bevochtig de randen van de andere plakjes met water en leg ze op de vulling. Druk met behulp van een glas of een steekvorm de hapjes uit het deeg en zet ze koel weg tot net voor het bakken
  4. Bak de hapjes 3 minuten in heet frituurvet tot ze mooi goudbruin zijn.
Omschrijving
 
Een prachtig en makkelijk borrelhapje. Als je is wat tijd over hebt maak je de vishapjes en vries deze in tot gebruik.
Gasten op de stoep?? Het heerlijke borrelhapje ligt al in de vriezer.
 

 

Bear