Avocadomousse met Hollandse garnalen
Print Avocadomousse met Hollandse garnalen
avocadomouse.jpg
Bereidingstijd: 30 minuten
Personen: 4
Herkomst: Nederland
Categorie: Hapjes – Amuse
Recept is van: M. Geurts

Ingredienten

  • 2 rijpe avocado’s
  • 2 dl slagroom
  • 1 eetlepel citroensap
  • 3 eetlepels verse bieslook
  • 2 eetlepels sinaasappelsap
  • 1 ons Hollandse garnalen
  • bolletje gekonfijte gember
  • 3 tros of romatomaten
  • 1 theelepel poedersuiker
  • zalmeitjes
  • peper
  • zout

Benodigdheden

  • staafmixer
  • spuitzak
Bereiding
 
Avocado schillen en met de overige ingrediënten met staafmixer pureren en op smaak maken.
Tomaten halveren. Zaadjes en vocht verwijderen en in hele kleine blokjes snijden.
Slagroom kloppen (op schenkdikte).
Fijngesneden bieslook met room en garnalen mengen en op smaak maken met peper en zout.
Presentatie
Met spuitzak avocadomousse in hoge borrelglazen spuiten.
Blokjes tomaat erop leggen.
Vervolgens met lepel bieslookroom met garnalen toevoegen.
Garneren met zalmeitjes.

 
Opmerking
 
bron: de vorket
Bear