Tortillas met chorizo en bonen
Print Tortillas met chorizo en bonen
Bereidingstijd: 20 minuten
Personen: 4 personen
Herkomst: Mexico
Categorie: Hoofdgerecht

Ingredienten

  • 200 gram rundergehakt
  • 200 gram chorizoworst (ontveld en in blokjes gesneden)
  • 2 eetl. citroensap
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 2 teentjes knoflook
  • olie
  • 1 zakje geraspte kaas
  • een halve theelepel gemalen koriander
  • 2 eetl. komijn
  • 1 blik bruine bonen
  • 1 blikje mais
  • 1 rode paprika in repen
  • 4 tortillas
Bereiding
 
  1. Snij de ui en paprika in reepjes.
  2. Bak de chorizo en het rundergehakt in de olie met de ui, paprika, teentjes knoflook, komijn, koriander, tomatenpuree en het citroensap. Voeg als laatste de mais en bruine bonen toe.
  3. Verdeel het mengsel over de tortillas en strooi er wat geraspte kaas over en vouw ze dubbel.
  4. Leg de tortillas in een ovenschaal en strooi de rest van de kaas erover heen.
  5. Verwarm de tortillas kort onder de gril totdat de kaas mooi bruin is.
Opmerking
 
Bron: Receptenspecialist
Bear