Bereiding
- Haal de bevroren deeglapjes van elkaar en verwijder de folie.
- Laat de deegplakjes 5 tot 10 minuten ontdooien.
- Snijd de plakjes in vieren en leg ze op een met bakpapier bekleedde bakplaat.
- Verwarm de oven voor.
- Kerf de tomaten in en leg ze 10 seconden in water. Verwijder de velletjes, snijd ze in partjes en verwijder de zaadlijsten. Snijd ze vervolgens in kleine stukjes.
- Hak de lente-uitjes fijn. Meng de stukjes tomaat met de lente-uitjes, olijfolie, peper en zout.
- Bestrijk de bladerdeegvierkantjes met ei. Leg op elk vierkantje een bergje tomaat, maar houd 1 cm van de zijkant vrij.
- Bestrooi de bladerdeegvierkantjes met dille.
- Verwijder eventueel de schaal van de scampi en leg ze op de vierkantjes.
- Bak de bladerdeeghapjes in het midden van de oven in ca. 25 minuten goudbruin. Serveer ze warm of koud.
|